БСП в Карнобат: Само нашата партия се интересува от подобряването на стандарта на живот

Мар 18, 2023 Новини Избори 0 460

18.03.2023 г.

Среща - разговор с жители на Карнобат проведоха представители на Коалиция „БСП за България“. В нея се включиха водачът на листата на Коалицията за 2- ри Многомандатен избирателен район – Бургас инж. Петър Кънев и кандидатите за народни представители Тодор Байчев, Анелия Вичева, Аспарух Иванов и Драгомир Чолаков. Те бяха придружени от областния лидер на социалистите Стойко Танков и общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов.

Аспарух Иванов, който е общински председател на БСП - Карнобат приветства гостите на събитието и представи кандидатите за депутати.

"Отиваме на пети избори за две години. Едва ли това е най-доброто. Но, човек не знае какво го чака. Разчитаме на Вашия глас!", каза инж. Петър Кънев пред жителите на Карнобат.

"Благодаря Ви за доверието. Продължаваме да бъдем заедно! Знае се, че Карнобат е червена крепост. Нека да остане червеното знаме на върха на тази крепост", призова Тодор Байчев, който е на трето място в листата на Коалицията.

"Продължаваме да се борим и се надяваме да подобрим резултатите от предходните избори. Това, което зависи от нас, го правим. Не даваме напразни обещания. Само БСП е партията, която се интересува от социалните проблеми и от живота на хората, партията, която се стреми към подобряване качеството на живот в България", заяви Анелия Вичева, заемаща пето място в листата.

Кандидатите за народни представители благодариха на дошлите на срещата за присъствието и ги призоваха да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.