Борислав Гуцанов: БСП е № 1 в бюлетината - всичко говори само по себе си

Мар 01, 2023 Новини БСП 0 524

Най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът и доходите на гражданите, заяви социалистът

„Номер едно - всичко говори само по себе си. Няма нужда от нумерология, всичко е ясно.“ Така секретарят на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов коментира жребия на ЦИК за номерата, с които партиите ще бъдат записани в бюлетината за парламентарните избори на 2-ри април. На тегленето присъстваше и членът на Националния съвет на партията Иван Ченчев.

„Ние вървим напред, неслучайно сме на 130 години. Знаем какво да направим и можем да го направим. Най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът и доходите на гражданите“, заяви още социалистът пред медиите.

Гуцанов припомни, че в последните парламенти БСП беше единствената партия, която успя да постигне и безплатните учебници до 12-ти клас, и вдигането на пенсиите и минималната работна заплата: „Все неща, които се говореше, но никой нямаше волята и не смееше да ги направи - така, както БСП ги направи“, уточни той.

По думите на социалиста на предсрочните парламентарни избори БСП очаква добър и сериозен резултат: „Такъв, какъвто подхожда на Българската социалистическа партия, така че да знаем как да променим страната си. А ние наистина знаем и можем да го направим“, заключи той.