С вота на недоверие опозиционните партии се опитват да решават свои партийни проблеми

В мотивите има откровена несъстоятелност и голяма доза предубеденост   Не очаквам вотът на недоверие, внесен от опозицията, да бъде успешен

В мотивите има откровена несъстоятелност и голяма доза предубеденост

 

Не очаквам вотът на недоверие, внесен от опозицията, да бъде успешен. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на Парламентарната група на Коалиция за България Ангел Найденов. По думите му за ако за вота опозицията разчита на гласове от част от партньорите в коалицията, то тя  надценява различията, които съществуват по отделни въпроси. Тройната коалиция е доказала, че е в състояние да формулира общи цели и решения, категоричен беше Найденов.

Според председателя на ПГКБ В мотивите към вота на недоверие има откровена несъстоятелност и голяма доза предубеденост. В тях прозира опита на опозиционните партии да гледат на вота като основа за предизборно сътрудничество или като тест за взаимодействие. Според Найденов е странно, че вотът на недоверие се внася по-малко от четири месеца преди изборите за европейски и национален парламент, на които може да се види най-ясно отношението на избирателите както към управляващите, така и към опозицията.