Нинова в Хасково: С желязна ръка трябва да спрем наркотрафиканти, дрогирани шофьори и техните покровители

Сеп 29, 2022 ХАСКОВО Новини Избори 0 368

29.09.2022 г.

“В последните седмици няма ден, в който сутрешни блокове и вечерни новини да не започват с информация за катастрофи, ранени и убити хора от дрогирани шофьори. Последният е от снощи в Шумен. Самонадеяни, агресивни, ненаказуеми и пазени, те не зачитат правила и забрани. Не може институциите и цяла държава да бъдат безсилни да спрат това безумно избиване по пътищата. Трябва с желязна ръка да спрем наркотрафиканти, дрогирани шофьори и техните покровители във властта. Да приемем драконовски закони, да контролираме строго тяхното спазване и за всеки извън правилата да има бърз съд, присъда и затвор, конфискация. Като влязат няколко надрусани шофьори и тези, които ги покровителстват в  затвора, другите ще си помислят. 

Тук в Хасково въпросът с нелегалната имиграция е особено чувствителен. Но както виждаме и той е свързан с покровителство и корупция. Тя е проникнала във всички сфери и на всички нива и изсмуква силите на обществото ни. Подкрепете ни да сложим край на този октопод и да има ред, правила, наказания и отговорност. Тогава ще има перспектива за всеки и просперитет на държавата.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в Хасково. Тя бе посрещната от цялата листа на левицата в града, заедно с водача Смиляна Нитова, общинският председател на БСП-Хасково Камен Тодоров и вторият в листата Богдан Кирилов.

Корнелия Нинова призова на 2-ри октомври хората да излязат и да гласуват с номер 28.