Катя Николова: Резултатите от изборите ще се отразят върху живота на всеки гражданин

Май 15, 2011 Новини БСП 0 1261

  „През 2011 година в България предстои да се проведат два важни избора, резултатите от които ще изиграят изключително важна роля за бъдещото развитие на страната, за всяко българско семейство, за живота на всеки гражданин"

 

„През 2011 година в България предстои да се проведат два важни избора, резултатите от които ще изиграят изключително важна роля за бъдещото развитие на страната, за всяко българско семейство, за живота на всеки гражданин". Това заяви председателят на „Обединението на жените-социалистки за паритет и солидарност в БСП" Катя Николова. В село Сливек  заедно с представителки на ръководствата на Обединението от областите Ловеч и Плевен тя уяаства в двудневен семинар, осъществен с подкрепата на фондация „Фридрих Еберт".   

Участниците обсъдиха предстоящите избори и ролята на жените-социалистки в предизборната борба. „Навлязохме в изключително важен етап от предизборната подготовка", каза Катя Николова. По думите й БСП е извървяла пътя на консолидацията и е доказала, че е алтернатива на ГЕРБ. „Ще формираме нашите предизборни послания, всичко е в нашите ръце", добави  Николова.

На обучителния форум присъстваха общински съветнички от област Ловеч, кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и народният представител Димитър Горов. Те подкрепиха борбата на жените за тяхното достойно присъствие в местната власт. В рамките на дискусията бяха обсъдени основните политически действия на БСП и изборното законодателство. Като основна цел, около която се обединиха в изказванията си всички участници в семинара, беше спечелването на предстоящите избори.