БСП регистрира листата си в Ловеч

Влизаме в тази битка със самочувствие, защото работата, която свършихме впредходния парламент, ни дава основание за това и има какво да кажем на нашите избиратели

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си за участие в изборите за 48-мо Народно събрание в Ловеч. Водач на листата за втори път е Вяра Емилова. "Влизаме в тази битка със самочувствие, защото работата, която свършихме в предходния парламент, ни дава основание за това и има какво да кажем на  нашите избиратели. Благодарение на БСП в правителството има безплатни детски градини, майчинството вече е 710 лв, млади семейства с деца плащат по малко данъци, увеличихме детските надбавки, гласувахме стипендии от държавата на социалнослаби и надарени ученици. Минималната работна заплата вече е710 лв, а ваучерите за храна от 80 на 200 лв.” - посочи Вяра Емилова. Тя добави, че хората в листата са професионалисти, с богат опит и авторитет. Има представители от почти всички общини и средната  възраст на листата е 40 години. 

Кандидатите за депутати от коалицията в 11 МИР Ловеч представи Минчо Казанджиев областен и общински председател на БСП. В листата са: Вяра Емилова, Минчо Казанджиев, Христомир Маринов, Тихомир Райновски, Иван Иванов, Милчо Михайлов, Тодор Тодоров, Мария Николова, Събчо Лалев. Казанджиев сподели, че в момента ситуацията в странатта е много тежка, а инфлацията изяжда доходите на хората,  затова и ангажимент на БСП в следващо правителство е отново да бъдем социален стълб, социален гарант за по-добър живот на хората. 

За БСП и в тази кампания остава приоритет  грижата за деца, млади, работници, социално слаби и възрастни.