Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?

Юли 31, 2022 Новини БСП 0 748

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения, коментира лидерът на БСП във Фейсбук

„Днес "чисто новият" Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с „Газпром“. Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока  цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и  домакинствата? Не знае и не казва.“ Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

„Всепризнатият ядрен специалист Борисов  иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ „Козлодуй“. Втори въпрос:  Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега. Това за Борисов не е важно“, посочва тя.

„И накрая той агитира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?“, пита лидерът на БСП.

„Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса  на началниците,  та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най-важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?“, коментира още Нинова.