Министър Гьоков подкрепи Кремена Петрова за кмет на община Нова Загора

Кремена Петрова пое ангажимент за прозрачно управление с грижа за хората

Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков присъства на предизборна среща с граждани от община Нова Загора, организирана от общинското ръководство на БСП.

Гьоков поздрави членовете на инициативния комитет, издигнал г-жа Кремена Петрова за независим кандидат за кмет на община Нова Загора, която по думите му има качества и е достойна да бъде избрана за градоначалник на предстоящите частични извънредни избори на 3 юли.

Кремена Петрова запозна присъстващите на срещата с основните акценти от своята управленска програма, за която обеща да бъде прозрачна и с лице към хората, без задкулисни зависимости. „Кремена е човек, който винаги се бори за нашите интереси и не се спира пред нищо, когато трябва да защити обществения интерес. Ще я подкрепя на предстоящите избори, защото вярвам, че тя може да промени облика на община Нова Загора към по-добро“, бяха думите на един от гостите, а около тях се обединиха и всички присъстващи.

Срещата премина под формата на оживена дискусия, а министър Гьоков и Кремена Петрова поеха ангажимент пред жителите на общината винаги да бъдат до тях и да съдействат за разрешаването на всеки един проблем.