Проф. Минчо Христов, БСП за България: Машинното гласуване е по-лесно, отколкото с бюлетина, а и по-бързо. Излезте и гласувайте!

Юли 07, 2021 Новини Избори 0 634

07.07.2021

„Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет. Аз съм скептично настроен към лица на промяната да се гледат Татяна Дончева, Мая Манолова. Отхвърляха мои предложения в 40-то Народно събрание, които бяха напълно разумни. Цялото предаване няма да ни стигне да говорим за геноцида, който се извършва в здравеопазването. На някой престъпник му хрумна, че може да прави пари от здравеопазването и направи болниците търговски дружества - това го направи Костов. Здравеопазването трябва да бъде такова, а не както някои го наричат здравеубиване. По време на първото правителство на Бойко Борисов бяха откраднати 1,5 млрд. лева от Здравната каса и бяха прехвърлени към бюджета и се дадоха за магистрали на свои фирми. Парите са дадени с измама, но ако има политическа воля тези пари могат да бъдат прибрани. Надявам се следващия парламент да има тази воля, но не разчитам на Трифонов, Манолова и „Да, България“, видяхте какво се случи на последните избори в Благоевград - взеха заместник-кмет на ГЕРБ и го направиха кмет на ИТН.", заяви Минчо Христов, втори в листата на "БСП за България“ в 25-ти МИР София за зрителите на "Лява политика" по БСТВ.

Днес в България около 30 семейства притежават повече от 80% от активите в страната, твърди проф. Христов: "Нека хората да запомнят онези, които отказаха да гласуват увеличението на пенсиите - ИТН, „Да, България“, „Изправи се! Мутри, вън!“, ДПС и ГЕРБ. В 45-то Народно събрание председателката Ива Митева направи всичко възможно законът за увеличението да не стигне до второ четене. България не е бедна държава, както ни казват. Казват ни, че няма пари за пенсии, а милиарди за раздаване на свои фирми има. Един предизборен плакат струва колкото един хляб."

"Призовавам хората да не се притесняват от машинното гласуване, не е сложно, винаги може да попитате хората от избирателните комисии. Машинното гласуване е по-лесно, отколкото с бюлетина, а и по-бързо. Излезте и гласувайте.", обяви кандидатът за депутат.