Станислав Младенов, БСП за България”: Изключително горд съм с нашата листа от стабилни и ерудирани хора

Юли 07, 2021 СОФИЯ Новини Избори 0 549

07.07.2021

"Всичко е ясно разписано в нашата програма - основни приоритети са проблемът с демографската криза, насърчаване на заетостта, добавки за майчинство, допълнителни стимули за младите семейства. С колегите от листата не спирахме да обикаляме всеки от кварталите в нашия район, като бяхме откровени и честни с хората. Голяма част от нашите симпатизанти се страхуваха да отидат до урните, искам да ги призова да не се страхуват от машинния вот. Нашите очаквания са БСП да стане първа политическа сила. Изключително горд съм с нашата листа, състои се от стабилни, ерудирани хора, които защитават социалистическите цели", заяви Станислав Младенов, трети в листата на "БСП за България" в 25-ти МИР София в "Думата е ваша" по БСТВ

Младенов коментира актуалните проблеми в 25-ти МИР и закъснялата държавна помощ по време на пандемията: "Твърдо се противопоставяме на опити за уплътняване на града и отнемане на зелените площи. Като инициативен комитет поискахме да се срещнем с главния архитект на София по случая с презастрояването на ул. „Войводина могила“, но той отказа. В четвъртък ще отидем за среща с него, но подозираме, че ще трябва да му поискаме оставката. Държавата бе мащеха към данъкоплатците си по време на пандемията. Получиха изключително малка държавна помощ, а предприятия, които кандидатстваха миналата година още не са ги получили. В момента тече процес на преструктуриране от средства за подпомагане към заеми. Голямата ми цел е в края на мандата да няма бедни."

"Коруптокрацията, създадена от ГЕРБ и Борисов, приключи и те няма да се върнат на власт, никой не иска да говори и да бъде с тях. Баните в „Овча Купел“ и Горна Баня имат резерви, че може да функционират като СПА-центрове. Ако имаме разбиране по социалната програма, може хора с нисък социален статус да получават балнеолечебни грижи. Има голямо разминаване на предназначението на банята към днешна дата. Моделът, който е заложен в банята в „Овча купел“ е същият като модела, по който е изпълнена спортната зала в Бургас, където системата за фото-финиш е взета с обществена поръчка за 267 790 лева, докато реално директно от производител струва 2000 долара", разясни кандидатът за депутат.