Маратонът за любители "Надпревара за България", организиран от Младежко обединение в БСП - София, се проведе тази неделя в Южния парк в столицата

Юни 24, 2021 Новини Избори 0 526

24.06.2021г.

Победител стана Георгий Можейко. Преди провеждането на маратона Младежко обединение в БСП - София обяви, че победителят ще може да избере кауза, на която да бъдат дарени 1000 лева от негово име и чрез обединението ни. Георгий обяви, че иска тези пари да бъдат дарени на "5kmrun" - организация, провеждаща ежеседмични маратони. 

"Искам да даря тези пари на организация, която успява редовно да провежда състезания, чрез което да промотира активния начин на живот." сподели победителят. 

Той бе поздравен от водача на листата на "БСП за България" в 23 МИР Христо Проданов, кандидатът за народен представител Пламена Заячка и председателят на МО в БСП - София Габриел Вълков. 

"За нас от Младежко обединение в БСП е изключително важно да има по-голямо финансиране на обществения спорт в България, за да живеем в едно по-здраво и активно общество" сподели Вълков след края на маратона. 

В мероприятието се включиха редица кандидати за народни представители, членове на МО в БСП, както и множество посетители на Южния парк. Достойно представяне в надпреварата имаше и евродепутатът Петър Витанов. 

След края на маратона на разположение на гостите на парка имаше джаги, дартс, шах, табла, карти и много други игри. 

Мероприятието беше организирано, за да се промотира идеята за активен начин на живот, който Младежко обединение в БСП защитава чрез заложените в политическата платформа на организацията мерки. 

Сигурност в промяната! С грижа за теб! 

#ТиРешаваш