Русенските социалисти утвърдиха предизборен щаб

Русе:   На 9 януари т

Русе:

 

На 9 януари т.г. се проведе заседание на Общинския съвет на БСП – Русе. Русенските социалисти утвърдиха своя предизборен щаб, който ще действа за изборите за Европейски парламент и за парламентарните такива през 2009 година.

Ръководител на щаба е Иван Иванов, председател на Общинския съвет на БСП – Русе. В него ще работят три направления – “Информация и анализи. Политическа пропаганда”, “Правно осигуряване и контрол на изборния процес”, "Организация и координация”. В състава на предизборния щаб на партията са включени много социалисти от актива на БСП - Русе.

Общинският съвет избра и свои представители в Областния съвет на партията. Делегирани такива са членовете на Националния съвет на БСП Божидар Йотов, Веселин Заяков, Деница Тихолова и Светослав Мичев, народният представител и областен председател на Обединението на жените социалистки, Силвия Алексиева, председателят на Общинската партийна организация, Иван Иванов, ръководителят на групата съветници от БСП, Венцислав Калчев, членът на националното ръководство и областен координатор на движението на ветераните в партията, Румяна Радкова. Избраните са Екатерина Заякова, Мария Рачева, Милена Хинкова, Мяна Досева, Пламен Рашев. На това заседание Общинският партиен съвет номинира своя председател за председател на Областния съвет на БСП.