Проданов, БСП - Петков, АБВ: Лявата коалиция "БСП за България" е готова да възстанови държавността

Юни 06, 2021 Новини Избори 0 1237

Ще дадем на лява България алтернатива за едно по-добро управление, заявиха двамата на съвместна пресконференция

"Голямата лява коалиция е важна за българските граждани и за българското обществото, защото България крещящо се нуждае от смяна на политиката. Нуждае се от една по-лява, по-справедлива и по-социална държава, за което е нужно и едно социално и справедливо управление. Както и от едно по-честно управление, защото досегашното управление беше най-корумпираното и най-крадливото." Това заяви на съвместна пресконференция с ПП АБВ секретарят на Изпълнителното бюро на БСП Христо Проданов.

Проданов и председателят на АБВ Румен Петков изразиха съвместното си задоволство от конструктивността на проведените досега разговори между двете формации - централно място, в които е заемала политиката, а не разпределянето на постове, и се обединиха около готовността на коалиция "БСП за България" да възстанови държавността в България.

"Подхождаме с голямо уважение към нашите партньори от АБВ, разчитаме на техния кадрови и експертен потенциал и се надяваме, че този път ще дадем една възможност на лява България да има алтернатива за едно по-добро управление и по-добро бъдещо развитие на страната", каза още Христо Проданов.