Антон Кутев - гост на дискусионния клуб на БСП - Карнобат

От началото на тази година към общинската организация на БСП в Карнобат беше създаден Дискусионен клуб, като идеята е в него да се обсъждат различни актуални въпроси от обществено – политическия живот в нашата община, в бургаскa област и в страната

От началото на тази година към общинската организация на БСП в Карнобат беше създаден Дискусионен клуб, като идеята е в него да се обсъждат различни актуални въпроси от обществено – политическия живот в нашата община, в бургаскa област и в страната.
По покана на Дискусионния клуб, на 10-ти декември т.г., в Карнобат гостува членът на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, секретар по медийните въпроси и депутат в 41-то Народно събрание от „ Коалиция за България „ Антон Кутев.
Пред присъстващите членове на дискусионния клуб гостът говори за медийната политика на БСП, за която отговаря като секретар на Изпълнителното бюро на партията, за работата на парламентарната група на „ Коалиция за България „ в сегашното Народно събрание, за лявото и дясното в политическия живот на страната, за правителството на ГЕРБ и по други теми.
Той отговори и на редица въпроси, които му бяха зададени – за проекта АБВ и отношението на ръководството на БСП към тази президентска инициатива;има или не, гражданско общество в нашата страна; за коалиционната политика на БСП; състоянието на вестник „ Дума „ ; за предстоящите президентски и местни избори и др.
Дискусионният клуб на карнобатските социалисти беше учреден на 24.февруари т.г. с участието на близо 50 човека. Досега в работата му като гости са участвали председателят на Националния съвет на БСП и водач на парламентарната група на „ Коалиция за България „ Сергей Станишев, народният представител Пенко Атанасов, областният председател на БСП – Бургас, Атанас Зафиров и др.