Боулинг турнир и среща с младежи от ПАСОК по случай 97 годишнината на партията организираха младежите от БСП – Благоевград

  Среща с младежки лидери от социалистическата организация на ПАСОК, Гърция и боулинг турнир между поколенията в БСП Благоевград организираха млади социалисти

 

Среща с младежки лидери от социалистическата организация на ПАСОК, Гърция и боулинг турнир между поколенията в БСП Благоевград организираха млади социалисти. Повода бе 97 годишнината от основаването на БСП в града.

На продължилата повече от два часа среща дискусия младите социалисти от ПАСОК и БСП обсъдиха общи проблеми  и бъдещи дейности за двете социалистически организации. Секретаря на младежката организация на ПОСОК, Кавала София Пакатариду разясни на младежите от Благоевград формулата за успех в местните избори и им пожела подобна победа и на тях в Благоевград.

След дискусията младежите от ПАСОК и от БСП Благоевград продължиха със спортсменско състезание по боулинг, където се включиха и представители на различни полове и поколения в БСП Благоевград. В оспорваната, но колегиална боулинг игра побидител стана отбора на ветераните, в които се включиха Николай Бошкилов, Милан Богдански, Йордан Симонски, Любомир Парашкански  и Костадин Андреев. Те тържествено предоставиха купата на вторите в класирането отбора на младежите - ПРЕЗАРЕЖДАНЕ, предвождан от Владимир Иванов като им пожелаха това да им е стимул за бъдещи успехи на политическата сцена. Отборите на ПАСОК и на ЖЕНИ БСП, ръководени от София Пакатариду и д-р Екатерина Чакалска, останали съответно на трето и четвърто място останаха темпераминтна публика до края на състезанието.

За още по-колективен дух всички пиха по чаша вино, където бяха връчени  и новите електронни членски карти на част от членовете на общинската организация.