Младите от БСП в Добричко - с конкретни политики за общините си

Добрич:   Подготовката на епизод II на Националната среща на младите в БСП, която ще се проведе в края на седмицата в София, обсъдиха на заседание ръководителите и отговорниците за работата на Младежкото обединение в БСП в общинските организации в област Добрич

Добрич:

 

Подготовката на епизод II на Националната среща на младите в БСП, която ще се проведе в края на седмицата в София, обсъдиха на заседание ръководителите и отговорниците за работата на Младежкото обединение в БСП в общинските организации в област Добрич.

 “Предстоят ни много важни избори, в които младежите трябва да бъдат основния изпълнител и на организационите задачи, и на политическите провокации. Затова в периода до изборите трябва да се случат много неща по линия на младежката политика в БСП, които трябва да сътворим самите ние” – заяви координаторът на БСП към Висшия съвет на партията за Добричка област Генади Ганчев, който бе избран за ръководител на младежкото обединение в региона.

“На предстоящата младежка среща представителите ни от всяка от общините от областта трябва да са готови с конкретни предложения за политики, съобразени с проблемите на населените места и програмните документи на БСП” – каза още той.

Председателят на Областния съвет на БСП Недко Марчев заяви, че разчита на активната работа на младежите в предстоящия изборен процес.