Иван Иванов: ГЕРБ поставиха живота на хората на изпитание

Янр 29, 2020 Новини БСП в медиите 0 1059

29.01.2020

„Вотът на недоверие вече е успешен. Животът на хората е поставен на изпитание. Обществото е дотолкова настроено срещу управляващите, протестите са ежедневни”. Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Иван Иванов пред Нова телевизия.

„Оттук нататък съветвам партия Воля да не наричат себе си опозиция, защото очевидно се опитват да влязат  през задния вход в управлението. Това, че днес те ще подкрепят това порочно управление показва, че те не са опозиция”, коментира социалистът. Той допълни, че управляващите са се вкопчили в това да останат на власт на гърба на стотици хиляди български граждани.

Иванов подчерта, че вотът на недоверие е бил поискан от българските граждани : „Те са принудени да живеят в среда, която ги лишава от най-жизненоважните елементи – водата и въздуха”.

„Опитът да се компрометира президентът Радев се прави, за да се отвлече общественото внимание  от реалните кризи в страната. Целта е един от основните корективи на властта да  бъде унижен, а и да бъдат предупредени, всички, които казват  истината, да внимават”, завърши Иван Иванов.