Лидерът на БСП- Плевен стана татко за втори път

Юли 22, 2010 Новини БСП 0 1168

Председателят на Общинския съвет на БСП- Плевен Любомир Петков стана татко за втори път

Председателят на Общинския съвет на БСП- Плевен Любомир Петков стана татко за втори път. В късните следобедни часове на 21 юли на бял свят се появи малката София. Красавицата е с перфектни мерки – 3,500 кг и 52 см.

И втората дъщеря на младия лидер на левицата в Плевен не изневери на семейната традиция за рождени дни на значими дати, коментираха познати и приятели. Председателят на БСП е роден на Деня на Съединението на България 6 септември, а първородната му дъщеря Рада проплака на националния празник 3 март. Малката София на пръв поглед трудно може да конкурира двете бележити дати, но на 21 юли 1969 г човечеството прави първите си стъпки на Луната, в лицето на Нийл Армстронг и Едуин Олдрин.

За родените на 21 юли астролозите казват, че са перфектната комбинация между мечтателя с богато въображение и артистичен дух и истинския водач- амбициозен и силен. В допълнение към това е и името на малката красавица София – символ на мъдростта.

Екипът на Общинския съвет на БСП – Плевен се радва заедно със своя председател и желае на цялото семейство здраве и истинско щастие.