Олимпийски надежди за младите от Стара Загора и Хасково

На 9,10 и 11 юли МО на БСП проведе тренинг „Олимпийски надежди” в Хасково

На 9,10 и 11 юли МО на БСП проведе тренинг „Олимпийски надежди” в Хасково. Обучението е третото в рамките на новата стратегия за обучение и развитие на кадри в БСП. В тренинга за изграждане на екипи и лидерство взеха участие 40 млади социалисти от област Хасково и Стара Загора. Той е  част от национална програма , разработена и осъществена с помощта на професионален екип и имаща за цел обучение на над 600 младежи в първата година на действието и.

„Тренингите изискват специфични условия и среда- коментира доц. Татяна Буруджиева, ръководител на екипа обучители – и домакините от Хасково показаха отлична организация. Най-важното за мен е че младите отдавна знаят  - за разлика от много възрастни- в каква България искат да живеят, работят и отглеждат децата си. Ние, които смятаме че повече сме живели и повече знаем трябва да им помогнем да го постигнат. Смисълът на подобни обучения е , освен умения и знания , младите хора на да придобият самочувствието и хъса да създадат България- социална, силна икономически и с хора горди от постигнатото.”

Гости на обучението бяха- Деница Златева, секретар по международна дейност и Явор Гечев , председател на Национален съвет на Младежкото обединение в БСП.