Икономическото развитие на България и визията на БСП за страната обсъди председателят на НС на БСП Сергей Станишев на среща с посланици от ЕС, Хърватия и Турция

Юни 10, 2010 Новини БСП 0 1586

Икономическото развитие на България и визията на БСП за страната беше една от темите, които председателят на НС на БСП Сергей Станишев обсъди с посланиците на държавите от ЕС и посланиците на Хърватия и Турция

Икономическото развитие на България и визията на БСП за страната беше една от темите, които председателят на НС на БСП Сергей Станишев обсъди с посланиците на държавите от ЕС и посланиците на Хърватия и Турция. Срещата се проведе по покана на посланика на Испания Н.Пр. Хорхе Фуентес Монсонис-Вилайонга.

С посланиците лидерът на БСП обсъди стабилността на бизнес климата в България и степента на усвояване на средства от европейски фондове. Коментирана беше актуализацията на бюджета, борбата с организираната престъпност и корупцията и промените в Наказателния кодекс и в Наказателно-процесуалния кодекс.

В срещата участваха международният секретар на ИБ на НС на БСП Деница Златева, зам.-председателят на ПГКБ Ангел Найденов, председателят на Комисията за защита на членовете и симпатизантите на БСП и други граждани срещу политическо преследване Младен Червеняков и Боян Чуков, ръководител отдел „Секторни политики".