Днес, не на четири очи…

Търговище

Търговище. На 7 юни 2010 г. от 17.30 часа в концертната зала на Младежкия дом в Търговище, председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще се срещне с членове, съмишленици и симпатизанти на партията в Търговище.
В събота и неделя срещи с депутати и членове на ръководството на БСП ще се проведат във всички общински центрове на Област Търговище.
Измина почти една година от управлението на ГЕРБ, Атака и Синята коалиция (т.нар. НТК - нова тройна коалиция). Време е за равносметки, за осветляване на действията на управляващите в условията на икономическа и финансова криза. Време е за анализ на бюджетната и фискална политика, отношението им към хората, които се опитват да правят бизнес. Време е да се даде отговор на показните Холивудски акции на МВР и какви ще са резултатите от тях. Но най-вече е време да разберем какво новите управляващи свършиха в областта на доходите на хората, справянето с безработицата, колко от социалните придобивки, постигнати в мандата на БСП, са орязани... На тези въпроси ще се опитат да дадат отговор ръководството на БСП и нейната парламентарна група, а право да ги задават имат майките с нередовно изплащани средства за отглеждане на техните деца, хронично болните, пенсионерите и най-вече хората, които въпреки това управление се опитват да работят, да осигуряват препитание на голямата част от българите - представителите на бизнеса.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!