Григоров: Пенсионерските карти да важат от 7 сутринта

Партите, с които пенсионерите пътуват  с намаление в градския транспорт да важат от седем, а не от девет часа сутринта

Партите, с които пенсионерите пътуват  с намаление в градския транспорт да важат от седем, а не от девет часа сутринта. Този ангажимент пое кандидатът за кмет Николай Григоров на срещата си пенсионери. Той се съгласи с тях, че ранният час е по-удобен за посещенията им при лекар.

Николай Григоров прие поканата на възрастните  хора да участва в турнир по белот в клуба им следващата седмица.

"Най-големият ни проблем е водата, имаме и други, но това ни мъчи най-много," оплакаха се жителите на габровските села Влайчевци и Козирог на среща с кандидата за кмет Николай Григоров. За водоснабдяването в селата трябва да разчитаме на собствени средства, каза Григоров. Познавам добре проблема - на някои места липсата на вода през летните месеци се дължи на това, че дебитът на поставените тръби е недостатъчен, за да захранва селищата. В други случаи захранването не е от язовир „Христо Смирненски", а от Йовковци, дори от Севлиево. Григоров припомни, че проектът за интегриран воден цикъл е започнал по времето на кмета Богомил Белчев през 2004 г.  и обясни, че този проект може да реши трудностите с водоснабдяването само в отделни части на града. „Познавам ви от моя внук. За вас той каза, че като учител сте били отличен, а като човек незаменим." С тези думи леля Катя от Влайчевци и пожела успех на Николай Григоров. Жената от Влайчевци сподели, че когато избира за кого да гласува гледа очите - честни ли са, значи него избира.

В село Донино пък имат проблем със сметоизвозването и нямат достатъчно кофи за боклук, стана ясно на разговора им с Николай Григоров. Обещал съм да правя приемна на кмета във всеки квартал и населено място, защото мстото на управника не е в сградата на общината. Когато кметът е сред вас, по-лесно се решават всички проблеми.