Движението на ветераните в БСП проведе регионална среща в Търговище

24.10.2018

Движението на ветераните в БСП проведе среща с ветерани на партията от Североизточния регион. На срещата присъстваха представители на областите Варна, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище, Шумен, Велико Търново и Габрово, както и председателят на Движението на Ветераните в БСП Динко Желев.

На срещата бе обсъден проектът "Визия за България"."Визията дойде в един много труден период в нашата страна - живеем от скандал в скандал, в непрекъснати борби и безконтролно разграбване на държавата. Проектът на БСП ни дава представа как България трябва да функционира, като нормална, правова и социална държава", каза Динко Желев. Ветераните на партията дадоха своите предложения за допълването на документа. Те предложеха да  се заложи издигане на ролята на семейството, както и да се наблегне на развитието на градовете от Североизточна България.

Търговище като домакин бе представен от  председателят на ОбС на БСП - Търговище д-р Светослав Стефанов, председателят на ОблС на БСП - Търговище Явор Куюмджиев, Илияна Димитрова - председател на движението на жените в БСП - Търговище, Костадинка Христова - Председател на БАС, председателят на движението на ветераните в Търговище Петър Карагеоргиев и Десислава Петрова -общински съветник и представител на МО в БСП.