Николай Григоров: Разчитам на толерантност, професионализъм и политика на правене на реални неща

  На специална пресконференция кандидатът за кмет Николай Григоров и народният предстaвител Ивелин Николов запознаха местните журналисти с позицията на  БСП за предстоящата камапания за кмет на община  Габрово

 

На специална пресконференция кандидатът за кмет Николай Григоров и народният предстaвител Ивелин Николов запознаха местните журналисти с позицията на  БСП за предстоящата камапания за кмет на община  Габрово.  „Разчитам на толерантна и професионална кампания, без лични нападки и партизиране. Важно е не кой от коя политическ сила е, а какво предлага за бъдещето на Габрово. Участвам на тези избори, за да спечеля и искам да подчертя още веднъж, че по никакъв начин не се чувствам жертва.", заяви Григоров.

„Очевидно е, че левицата в Габрово се отнася много сериозно  към тези избори, след като издига лидера си, това е една силна кандидатура и в никакъв случаи не е изненадваща. По време на тази кампания е важно да се обсъдят бъдещите проекти за Габрово и тяхното реализиране. " заяви Ивелин Николов.

Традиционно пресконференцията започна и завърши с молитва към Бойко Борисов, като този път имаше и лична молба към Симеон Дянков да не си променя програмата и възможно най -  дълго време да остане извън страната  „за да може поне за малко в България да се живее относително спокойно".