Дълго великденско хоро извиха пловдивчани в парк “Белите брези”

     Великденски хепанинг в парк „Белите брези" организираха за пловдивчани социалистите от Младежкото обединение в БСП -Пловдив

     Великденски хепанинг в парк „Белите брези" организираха за пловдивчани социалистите от Младежкото обединение в БСП -Пловдив. Оспорвано, но с много настроение преминаха конкурсите за най-здраво и най-красиво изписано яйце, великденски сладкиш и най-добър танцьор на ръченица. 12-годишната Цветелина спечели надпреварата в състезанието "Яйце- борец", а най-пластичната и динамична танцьорка се оказа 10-годишната Михаела. Изненадващо за всички конкурсът за най-вкусен великденски сладкиш спечели представител на мъжкия пол. Д-р Атанас Петков сподели, че с удоволствие приготвя великденските козунаци вкъщи. Всеки от победителите ще има възможност да вечеря със семейството си в изисканата атмосфера на пловдивски ресторант, обяви наградите младежкия координатор Иван Петков. Балони и шоколади получиха децата в парка от младите пловдивски социалисти.

Лидерът на БСП в града под тепетата поздрави присъстващите пловдивчани за Великденските празници. Християнско милосърдие и съпричастност, повече човещина и взаимно разбиране, светли и благословени дни,  пожела доц. д-р Илия Баташки.

Накрая всички се хванаха на дълго великденско хоро под звуците на оркестър „Родопи".