Поздравление от председателя на ОЖС в БСП Катя Николова по случай 8-ми март

Мар 08, 2018 Новини БСП 0 1310

08.03.2018

Уважаеми другарки, скъпи приятелки,

         Всяка пролет идва с мартеничката и с един специален ден - празникът на Жената - 8-ми март! Жената - майка, общественичка, Творец на днешна България! И един ден, който събира в себе си любовта и признанието към нежното човечество, което дарява живот и пази този живот.

         Усмивките и топлината в този ден озаряват делниците ни, изпълнени с не малко трудности и ни дават сили да продължим напред! Защото Каузата на нас, жените, е да сътворяваме, да вдъхновяваме, да даряваме обич и надежда.

          Дейността на „Обединението на жените-социалистки” е добре позната и призната в БСП. Днес, ние имаме една важна мисия - да участваме в промяната на живота в нашата страна.  Знаем, че това преминава през много битки и през изборни победи. Готови сме да извървим този труден път в името на утрешния ден, очакван от всички с надежда за добруване и справедливост.

Като председател на „Обединението на жените-социалистки”, най-сърдечно поздравявам всички жени с празника. Обръщам се с особено уважение към активистките и симпатизантките на Обединението и им благодаря за ентусиазма и вложените усилия!

         Скъпи дами,

         Бъдете здрави, обичани и удовлетворени! Пазете огъня на живота и българския дух, за да ни има и утре, за да сме силни като нация и да вървим успешно към бъдещето.

         Честит Осми март!

 

Катя Николова

Председател на НС на  ОЖС в БСП