Младежите от БСП връчиха винетка „Цветелинка” на кмета на Бургас

Младежкото обединение в БСП подари винетка „Цветелинка „ на кмета на Бургас Димитър Николов от ГЕРБ

Младежкото обединение в БСП подари винетка „Цветелинка „ на кмета на Бургас Димитър Николов от ГЕРБ. Младежите успяха да връчат атрактивната винетка на градоначалника по обяд пред сградата на общината. На нея стои образът на Бойко Борисов с надпис „СиБанкя - спонсорирай, за да пътуваш".

Раздаването на винетки „Цветелинки" е част от националната кампания на младежите „Спонсорирай, за да пътуваш". Вчера  младежите стартираха разпространението на  „цветелинките" в София, Пловдив, Благоевград, Шумен, Сливен, Враца и Перник. 

С кампанията си алармираме хората за нещо сериозно - спечелването на държавната поръчка за разпространение на винетни стикери от „СИ Банк". За нас това е типичен пример за конфликт на интереси на най-високо ниво и симптом за зараждането на нова олигархична структура, коментираха социалистите.

Младежите препоръчват на премиера борбата с корупцията да започне от собствената му спалня. Бургазлии също получиха от цветелинките с изричното напомняне от страна на младежите, че с тях няма как да минат пред КАТ, но могат да бъдат съпричастни с инициативата им като ги залепят на автомобилите си.