Предстоящи медийни участия на представители на БСП за 30.03 (сряда)

Мар 29, 2016 Новини БСП в медиите 0 884

30.03.2016 г.

В 8.00 часа, в сутрешния блок на телевизия Bulgaria on air ще гостува народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и член на ресорната парламентарна комисия Георги Свиленски с коментар по актуални въпроси в областта на транспорта.

В 8.40 часа депутатът от левицата и зам.-председател на Комисията по здравеопазване в Народното събрание д-р Емил Райнов ще обсъди „реформата” на министър Москов в здравеопазването и състоянието на здравната система у нас в ефира на телевизия Канал 3. 

В 13.30 часа народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Иван Ибришимов ще коментира актуални политически теми в ефира на радио К2.

Депутатът от левицата Таско Ерменков отново ще защити позицията на парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ относно кризата в здравеопазването у нас - в 16.00 часа в ефира на БНР.

На тема здравеопазване ще бъде посветено и участието на народния представител от парламентарната група на социалистите Георги Гьоков в студиото на телевизия Канал 3, в предаването "Денят на живо" от 20.00 часа.