Предстоящи медийни участия на представители на БСП за 20.03 (неделя)

Мар 19, 2016 Новини БСП в медиите 0 1059

20.03.2016 г.

Утре (20.03), от 9:00 часа, председателят на НС на БСП Михаил Миков ще участва в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. По време на разговора ще бъдат засегнати темите за лявата алтернатива на настоящата „четворната коалиция“ в управлението и какви са решенията на проблемите с демографията, бедността и растящата престъпност. Ще бъде направен анализ на актуалната политическа обстановка – „реформите“ в здравеопазването и съдебна власт, обществените поръчки и кризата с бежанците.  

Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Валери Жаблянов ще се включи в ефира на БНР и предаването "Неделя 150" в 11:10 часа. Той ще коментира политическите сюжети от последната седмица - разногласията между ГЕРБ и ДСБ, обръщението на президента към Народното събрание. Също и каква е ролята на опозицията – БСП и какви са алтернативите и предложенията, внесени от парламентарната група на социалистите.

Гост в предаването „Беновска пита“ по телевизия Канал 3 ще бъде депутатът от левицата Георги Божинов. В студиото ще бъдат дискутирани актуални политически теми, а разговорът ще започне утре в 17:25 часа.