На 5-6 март в гр. Сливен, х-л „Национал”, ще се проведе регионална среща на Младежкото обединение в БСП

Мар 02, 2016 Новини БСП 0 608

Сред основните теми на срещата са: „България в среда на международната и вътрешна насигурност. Капани и шансове пред левицата”, „Парламентаризъм и демокрация”, „Младите хора и участието ми в местното самоуправление”

На 5-6 март в гр. Сливен, х-л „Национал”, ще се проведе регионална среща на Младежкото обединение в БСП. Като лектори на срещата са поканени: зам.-председател на ПГ НА БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на партията Атанас Мерджанов, народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в 43-то НС Таско Ерменков и Дора Янкова, областният председател на БСП-Сливен Асен Гагаузов, политологът Борис Попиванов и Крум Зарков, съветник на председателя на НС на БСП. Гости на срещата се очаква да бъдат Михаил Миков – председател на НС на БСП и Станислав Владимиров – секретар „Организационна дейност” на НС на БСП.

Началото на срещата е на 5-ти март /събота/ от 14 ч., х-л „Национал”, а на 6-ти март /неделя/ ще бъде дадена пресконференция. Сред основните теми на срещата са: „България в среда на международната и вътрешна насигурност. Капани и шансове пред левицата”, „Парламентаризъм и демокрация”, „Младите хора и участието ми в местното самоуправление”.