Димитър Горов поздрави възрастните хора по случай техния празник

Окт 01, 2015 Новини БСП 0 984

Приемете моите най-искрени и топли поздрави по случай Международния ден на възрастните хора

„Приемете моите най-искрени и топли поздрави по случай Международния ден на възрастните хора.  Този празник е още един повод да засвидетелстваме уважение, внимание и обич към нашите родители, близки и съграждани”, се казва в поздравителния адрес, отправен от народния представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Горов. Той подчертава, че в този ден показваме своята благодарност за грижите, с които възрастните хора отглеждат нашите деца и техни внуци, за да бъдат достойни граждани на страната ни.

 

Пълният текст на поздравителния адрес:

 

Поздравителен адрес

по повод 1 октомври – международен ден на

възрастните хора

 

          ​Уважаеми дами и господа,

Приемете моите най-искрени и топли поздрави по случай Международния ден на възрастните хора.  Този празник е още един повод да засвидетелстваме уважение, внимание и обич към нашите родители, близки и съграждани.

Това е ден, в който всички изразяваме своята почит и уважение към Вашия труд и Вашите усилия да бъдете полезни на обществото.

Ден, в който показваме своята благодарност за грижите, с които отглеждате своите деца и внуци, за да бъдат достойни граждани на страната ни.

Забързани в своето ежедневие и делнични грижи, понякога несправедливо ви пренебрегваме, но ви уверявам, че като ваши деца  живеем с мъдрите ви житейски съвети, с топлите ви грижи и безкрайната ви отдаденост на семейството. 

Нека сърцата Ви винаги са пълни с любов!

С пожелания за здраве, разбирателство, хармония и дълги години достоен живот.