Коалиция БСП - ЛЯВА ПРОМЯНА ЗА МОНТАНА регистрира в ОИК листата си

Основен девиз е „Промяна” – промяна в името на гражданите на общината, а промяната се прави от нови хора.

Коалиция БСП - ЛЯВА ПРОМЯНА ЗА МОНТАНА регистрира в ОИК листата си с кандидати за общински съветници.  В нея са включени много нови лица за политическия живот в Монтана, повечето от тях млади хора, които са утвърдени специалисти в своята област. В Общинската организация на БСП – Монтана бе взето решение, че новото ръководство на БСП трябва да предложи нова визия на гражданите на общината. Техен основен девиз е „Промяна” – промяна в името на гражданите на общината, а промяната се прави от нови хора.
Социалистите с Монтана са убедени, че в кандидатите за общински съветници обществеността може да види гаранция за почтеност, професионализъм, ангажираност и отговорност.
Представителството на различни професии в листата е съобразено с различните комисии в Общинския съвет. "В нашата листа имаме икономисти, инженери, учители, представители на културата, архитект, финансисти, частни предприемачи като смятаме, че така можем да се включим много активно и професионално в работата на общинския съвет", заявяват представителите на левицата.
Кандидати за кметове на населените места също са включени в листата, за да се покаже, че са тях са важни и хората, които живеят в селата.
"Вярваме, че заедно с коалиционните партньори и представителите на гражданската квота, сме изградили силен екип, с който да се борим за победа", категорични са социалистите от Монтана.