Младежкото обединение на БСП учреди структура в Сухиндол

Общинска структура на Младежкото обединение на БСП учредиха в понеделник членовете на партията в община Сухиндол

Общинска структура на Младежкото обединение на БСП учредиха в понеделник членовете на партията в община Сухиндол. В събранието на пленума участваха зам.-председателят на партията Бойко Великов, националният председател на МО Вероника Делибалтова, народният представител Мариана Бояджиева, областният председател на БСП Валентин Ламбев, областният председател на МО Валерия Дончева и общинското ръководство на БСП в Сухиндол.

15 нови членове получиха своите електронни членски карти. Младежите са и първите членове на новоучредената структура. Те са избрали перспективни професии в областта на банковото дело, счетоводството, инженерните науки, каза кметът на община Сухиндол инж.Пламен Чернев пред пленума.

„Нашето желание е представител на Младежкото обединение да намери достойно място в листата за общински съветници“, каза градоначалникът.

Предстои на първото заседание на МО в Сухиндол да бъде избрано ръководство на Обединението. Това е осмата общинска структура на Младежкото обединение в областта.