Гласът на младите в Монтана

Младежкото обединение в БСП – Монтана стартира кампания под надслов “Гласът на младите в Монтана”, съобщи медийният секретар на БСП в област Монтана – Страшимир Прашанов

Младежкото обединение в БСП – Монтана стартира кампания под надслов “Гласът на младите в Монтана”, съобщи медийният секретар на БСП в област Монтана – Страшимир Прашанов . Тя се провежда в социалната мрежа, а целта на инициативата е младите да изкажат мненията, препоръките и дори оплакванията от управлението на общината, поясни той. “Искаме да разберем вижданията на младежите за управлението на общината сега и идеите за следващите години. Доказваме също, че БСП е партия на младите и инициативни хора с по-различно мислене.”, каза Прашанов.

Всички мнения и препоръки ще бъдат обобщени и предоставени на общинската организация на партията. Дадените до края на месец юли ще бъдат включени в управленската програма на социалистите в града. “Ние сме бъдещето на този град и нашият глас трябва да бъде чут!”, категоричен бе Прашанов.