Младежи от БСП разхладиха с вода „ГЕРБ – плажа” пред ЦИК

Ролята на младежките организации е да развиват политически идеи, а не евтин ПР! Младежите от БСП занесоха минерална вода за разхлаждане на членовете на МГЕРБ, които вече трети ден пазят ред за регистрация на партията им на припек и пред Централната избирателна комисия

Ролята на младежките организации е да развиват политически идеи, а не евтин ПР!

Младежите от БСП занесоха минерална вода за разхлаждане на членовете на МГЕРБ, които вече трети ден пазят ред за регистрация на партията им на припек и пред Централната избирателна комисия.

“Считаме, че в държавата има много по-важни проблеми за решаване и най-вече в областта на младежката политика и безработицата”, споделят младите социалисти. “Обикновеният гражданин не се интересува от това кой и кога се регистрира за изборите, а го вълнуват конкретни въпроси, свързани с бита и ежедневието му.”, допълват те.

Младите социалисти са на мнение, че ролята на младежките организации е да развиват политически идеии алтернативи, които директно се отразяват на живота, образованието и реализацията, сигурността и общото благо на младите хора в България, а не правенето само на евтин ПР.