Продължават дарителските акции на БСП - Тетевен

Кандидатът за кмет на БСП Цецка Димитрова с младежи от местната организация продължават своята инициатива "Подай ръка на труда"

Кандидатът за кмет на община Тетевен от БСП Цецка Димитрова, заедно с членове на младежкото обединение, обиколиха селата Голям извор и Бабинци, като продължение на своята инициатива "Подай ръка на труда". Посещението започна в с. Голям извор със среща-дискусия, след което бяха раздадени дарителски пакети с основни хранителни продукти на 30 семейства в затруднено материално положение.

"Навсякъде ни приемат много радушно", сподели Цецка Димитрова. "Хората не се интересуват толкова какво им носим, а се впечатляват от уважението към тях. Младежите на БСП, които са основен генератор на тази идея, вдъхват доверие и надежда, на тези иначе обезверени от нищетата хора”, допълни кандидатът за общински кмет на БСП.

Групата на БСП посети и с. Бабинци - където също гостуваха на 30 семейства в крайна нужда. "Хората имат нужда от реално разрешаване на проблемите им, от кмет на място, а не на хартия. Кабинетната управа и лозунгите отблъскват хората и те търсят разрешение за своите проблеми", подчерта Росица Паскова.