Кандидат на БСП за кмет на район "Западен" инж. Колева иска младите хора да спортуват повече

Нека с общи усилия да изкараме децата и младежите от затворените стаи с компютри и телевизия

Кандидат на БСП за кмет на район Западен в Пловдив инж. Милена Колева, се включи в традиционната неделна инициатива „Пловдив бяга” по покана на организаторите. Младата дама взе участие в бягането на дистанция 2 км. Преди старта тя сподели, че спортът е начин на живот за нея от много години. Редовните тренировки й помагат не само да се справя със стреса и напрежението в ежедневието, но и да бъде в добра физическа форма. „Спортът е дисциплина и ни учи на работа в екип – две качества, които са много полезни във всяка една сфера на живота”, твърди Колева. Днес тя призова пловдивчани да спортуват и особено подрастващите да бъдат физически активни, защото здравият дух заслужава здравото тяло.

Инж. Милена Колева предвижда в кампанията си да проведе няколко спортни мероприятия, насочени към младите пловдивчани от р. "Западен". „В нашия район имаме подходящи условия за спорт – Гребния канал, спортните игрища в парк „Отдих  и култура”, парковете. Нека с общи усилия да изкараме децата и младежите от затворените стаи с компютри и телевизия и да ги стимулираме да открият своя спорт. За да имаме едно здраво и щастливо поколение, на което да осигурим и  по-доброто бъдеще”, посочи на инж. Колева.
 

Тя обеща на любезните и усмихнати домакини от СНЦ „Пловдив бяга” да се включва във всяко неделно бягане, когато ангажиментите й го позволяват.