БСП подкрепя Бояджиев за четвърти мандат в Разград, представя обновена листа

Юли 28, 2015 РАЗГРАД Новини Избори 0 1596

Много млади и нови лица са включени в листата на БСП в Разград за предстоящите през есента Местни избори 2015

Много млади и нови лица са включени в листата на БСП в Разград за предстоящите през есента Местни избори 2015. Списък от 26 имена бе утвърден вчера на заседание на Общинския съвет на социалистите. До 33 листата ще бъде попълнена от кандидатите за кметове на населени места, част от които вече са утвърдени. В листата за общински съветници има един кандидат с опит в няколко местни парламента, както и петима с по един мандат. Останалите са нови хора, представители на бизнеса, науката, икономиката, правото, спорта, социалните дейности.

Общинската партийна структура подкрепи кмета Денчо Бояджиев за негов четвърти мандат. Организацията на БСП в общината счита, че той е успешен кмет, който ще спечели отново доверието на гражданите.

Денчо Бояджиев е роден през 1952 г. в Разград, юрист по образование, адвокат. Завършил е право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. От 2005 година е трети мандат кмет на община Разград. Бил е четири мандата общински съветник, както и депутат във Великото Народно събрание, положил подписа си под новата Конституция на Република България. Владее руски и немски език. Семеен е, с 3 деца и четирима внуци.