За кандидат- кмет от БСП на община Брацигово бе утвърдена Мария Мадарова

Юли 28, 2015 Новини Избори 0 2509

Янаки Стоилов: Това, което не прави държавата за хората, трябва да се направи от общините, където управлява БСПЗа кандидат- кмет от БСП за общината Брацигово беше утвърдена кандидатурата на Мария Мадарова

Янаки Стоилов: Това, което не прави държавата за хората, трябва да се направи от общините, където управлява БСП

За кандидат- кмет от БСП за общината Брацигово беше утвърдена кандидатурата на Мария Мадарова. Тя е дългогодишен секретар на община Брацигово и дългогодишен служител в местната администрация.

По време на провелата се конференция зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов акцентира върху политиките на партията за местните избори. „Това, което не прави държавата за хората, трябва да се направи от общините, където управлява БСП”, категоричен бе той. По думите му дълги години общините са били приемани като органи за благоустройство. Според него по време на предизборната кампания социалистите трябва да покажат ролята на общината като икономически и социален фактор.

„В Община Брацигово нашите революционери се изправиха в борбата за национално освобождение на държавата. Ние ще се борим за социална държава и социално освобождение. Мнознството от хората трябва да застанат срещу частните и корпоративни интереси в българската политика”, каза още зам.-председателят на БСП.

Беше утвърдена и листата на общинските съветници от БСП както и кметовете на населениете места.

 

Кандидат кметовете от БСП в населенте места в община Брацигово са:

С. Равногор – Ангел Кръстанов

С. Розово – Василка Спасова

С. Бяга – Илия Милушев

С. Козарско – Йорданка Христова