Николай Копринков е кандидатурата на БСП за кмет на община Марица

Юли 12, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 807

Кметът на село Труд Николай Копринков  получи 100% подкрепа от съпартийците си на провелата се конференция на БСП и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община Марица

Кметът на село Труд Николай Копринков  получи 100% подкрепа от съпартийците си на провелата се конференция на БСП и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община Марица.

При явен вот делегатите гласуваха с пълно единодушие доверие на своя лидер Николай Копринков за кметската надпревара. На конференцията бе приета политическата платформа, по която бъдещият кмет на общината, кметовете на населени места и общинските съветници от БСП ще управляват община Марица.

Николай Копринков обяви акцентите на своята предизборна програма, насочени към подобряване живота на хората в общината: Инфраструктура – ремонт на уличната мрежа и ВиК инсталациите във всички селища от общината; Социални услуги – създаване на социален патронаж с доставка на безплатна топла храна на всички нуждаещи се, възрастни хора и хора с увреждания; Заетост и доходи - осигуряване на благоприятна бизнес среда, за да продължат инвестициите в региона, което от своя страна да доведе до разкриване на повече работни места за гражданите. Особено внимание в това отношение ще има към неразвитите части на общината.

"Ние имаме добри шансове за победа в предстоящите местни избори. Чака ни много работа, за да можем след изборите да имаме най-голямата група общински съветници, най-голям брой кметове по места и кмет на община", каза в заключение пред делегатите на конференцията Николай Копринков.