БСП Благоевград издигна Милан Богдански за кандидат за кмет

Юли 08, 2015 БЛАГОЕВГРАД Новини БСП 0 1102

  На проведено заседание на 47-та отчетно-изборна конференция на Общинската организация на БСП Благоевград се проведе балотаж за избор на кандидат за кмет на Община Благоевград

 
На проведено заседание на 47-та отчетно-изборна конференция на Общинската организация на БСП Благоевград се проведе балотаж за избор на кандидат за кмет на Община Благоевград. На втори тур се явиха д-р Владимир Пандев и Милан Богдански. Общият брой на участниците в конференцията беше 110. Резултатът от гласуването беше 53 за д-р Пандев и 55 за Милан Богдански, като две от бюлетините бяха недействителни.
 
Д-р Пандев поздрави пръв избрания за кандидат за кмет Милан Богдански, като пожела изборна победа и единство в партията. Д-р Пандев подаде и оставката си с мотива, че в този важен момент не може да има два властови центъра. Милан Богдански трябва да изготви стратегия за победата на местните избори и да подреди листата си от общински съветници. Кандидатът за кмет благодари за подкрепата и заяви, че заедно БСП ще победи на изборите и, че ще мисли както за града, така и за БСП.