Георги Гергов: Готов съм на битка

Юни 19, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1801

Калин Милчев е добър избор за кмет в район Централен в Пловдив   Калин Милчев е кандидатът за кмет на БСП в район Централен в Пловдив

Калин Милчев е добър избор за кмет в район Централен в Пловдив
 
Калин Милчев е кандидатът за кмет на БСП в район Централен в Пловдив. Това решиха делегатите на Районната партийна конференция на левицата в града под тепетата. 36-годишният инженер впечатли форума с визионерска програма за развитие на пловдивския район и с ясен план за справяне с проблемите в екологията, административното обслужване, сигурността и трафика. Калин Милчев идва от частния сектор, владее 4 езика, бил е народен представител в 42-то НС и не се страхува от предизвикателствата в местната власт.
 
„Деловият и парламентарен опит ми дават самочувствието да смятам, че мога да се справя с правомощията на районен кмет, но разчитам на всеки в предстоящата кампания”, заяви Калин Милчев. В предизборната надпревара той ще се довери на умението си да убеждава с конкретни ангажименти в сферата на културата, училищното здравеопазване, потребностите на децата и младите семейства. Управленската му концепция се основава на разработените от БСП леви стандарти и залага на прякото участие на гражданите във вземането на решения.
 
„Платформата на Милчев е добра. Трябва да стегнем редиците, да изработим цялата програма за управление на Пловдив и конкретен план за действие, за да постигнем максимален резултат”, каза председателят на БСП в града и областта Георги Гергов. Той има най-много номинации от основни партийни организации за кмет и благодари на делегатите за доверието. Гергов не спести фактите около бъдещата битка, която по думите му ще бъде много тежка предвид ресурсите на основния опонент ГЕРБ. „В Пловдив обаче могат да се обърнат нещата и да има изненадани от резултатите”, прогнозира Георги Гергов. Той гарантира, че като председател на социалистите няма да щади сили за победата. „Готов съм за битката в името на справедливостта, която БСП отстоява”, категоричен бе лидерът на пловдивските социалисти, а събралите се го аплодираха. Форумът утвърди и 30 кандидатури за общински съветници, които ще бъдат гласувани на Градска партийна конференция.