Млади социaлисти излъчиха медийните си звезди

Юни 08, 2015 Новини БСП 0 1151

  Десетки младежи от БСП от цялата страна излъчиха бъдещите си медийни говорители и ПР-и

 
Десетки младежи от БСП от цялата страна излъчиха бъдещите си медийни говорители и ПР-и. Това се случи по време на обучение в Пловдив през изминалия уикенд, организирано от Младежкото обединение в БСП с помощта на Фондация „Фридрих Еберт”. Сред основните лектори бяха Явор Дачков и Петер Брант, в чиято среща – дискусия „Демокрация и гражданско общество“ младежите взеха активно участие. 
 
Основни теми по време на семинара бяха „Медиите отвътре”, „Комуникация и послания”, „Медийно поведение”, „Лявото в медиите”. Освен лекциите бяха проведени и множество симулативни игри, в които младите проявиха истински талант и оригиналност. По време на модула „Медиийно поведение” младежите дадоха своето първо телевизионно интервю по актуални за обществото теми. След гласуване от страна на публиката Елена Златева от Пловдив взе наградата за млад говорител.  
 
Младите медийни секретари имаха задача да отразят своята лекция и протичане на обучението. Най-атрактивното заглавие „Явор Дачков на разпит при млади социалисти”, написано от Страшимир Прашанов от Монтана също взе награда.
 
В последния етап от обучението, посветен на обратната връзка от страна на участниците в него, младежите изразиха своето задоволство от лекциите, които са посетили и изразиха надежда да бъдат организирани още подобни мероприятия. 
 
Лекторите от своя страна благодариха на младежите за положените усилия и ги похвалиха за ерудираността и бързите реакции по време на игрите. 
 
 
 
Изчислете вашият данък с калкулатора на БСП. Той цели да онагледи разликите в данъчното облагане на доходите на физическите лица, каквото е сега, при действащото законодателство с данък от 10%, и онова, което би се получило, ако законопроектът за въвеждането на прогресивното подоходно облагане на БСП Лява България бъде приет.

Калкулатор: www.bsplb.com