Грижа за нашето утре! БСП – Тетевен поздрави най-младите си приятели за красивия им празник

Юни 01, 2015 Новини БСП 0 1018

  В продължение на своята дарителска кампания „Подай ръка на труда!”, която проведе успешни мероприятия в Деня на труда и Деня на Победата, общинската организация на БСП – Тетевен поздрави своите най-млади приятели по повод красивия им празник – Денят на детето! Младежи от БСП – Тетевен организираха приятни тържества с много изненади и подаръци за децата в селата Галата, Гложене, Български извор и Бабинци

 
В продължение на своята дарителска кампания „Подай ръка на труда!”, която проведе успешни мероприятия в Деня на труда и Деня на Победата, общинската организация на БСП – Тетевен поздрави своите най-млади приятели по повод красивия им празник – Денят на детето! Младежи от БСП – Тетевен организираха приятни тържества с много изненади и подаръци за децата в селата Галата, Гложене, Български извор и Бабинци.  
 
„Първи юни – днес празнуваме всички – и малки, и големи, майки, бащи, баби и дядовци – всички, които сме съхранили част от детето в себе си. Но най-вече празнуваме с грижа за най-малките – те са нашето утре, те са бъдещето на България”, сподели Цецка Димитрова, общински председател на БСП – Тетевен. Тя бе категорична, че местната власт в най-голяма степен е призвана да търси решения, за да осигури най-добри условия за отглеждане и възпитание на децата – достатъчно на брой и добре оборудвани детски градини, занимални, детски ясли, детски и спортни площадки. Спокойствие за техните родители и възпитатели – допълни Димитрова. 
 
А иначе, празникът си е празник и всички малчугани за забавляваха с новите си придобивки. Колко малко струва щастието в детските очи, а каква висока цена има!