Янаки Стоилов: Предложените от БСП промени в Кодекса за социално осигуряване са ясни и в интерес на хората

Май 28, 2015 ПАЗАРДЖИК Новини БСП 0 1255

„Предложените от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ промени в Кодекса за социално осигуряване са ясни и в интерес на хората, като те не залагат на обещания как след 10-15 години ще се повишат пенсиите“

„Предложените от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ промени в Кодекса за социално осигуряване са ясни и в интерес на хората, като те не залагат на обещания как след 10-15 години ще се повишат пенсиите“.  Това заяви зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов на среща с актива от община Панагюрище, област Пазарджик в рамките на десанта „Политически диалог“. „Хората искат парламентът и правителството да отстояват националните интереси и са срещу политика, която влошава отношенията между България и Русия“, категоричен е той.

Стоилов се срещна и с представители на Сдружение на частните предприемачи в Панагюрище. Поставиха се въпроси за недостига на квалифицирани работници, за проблемите, които възникват за бизнеса от злоупотреби с издаване на болнични листове, допускане за получаване на социални помощи от лица, извършващи трудова дейност и други проблеми, които влошават икономическата среда. Постави се и темата да се изяснят причините за финансовите корекции, поради които се губят част от средствата по европейските проекти.