Атанас Мерджанов: Съвършено невярно е, че подписката до КС за заема от 16 млрд.лв. не е достигнала до АБВ

Май 21, 2015 Новини БСП 0 1331

По повод твърдението на АБВ, че до тях не е достигала подписката на БСП за сезиране на Конституционния съд за ратифицирането на договора за заем от 16 млрд

По повод твърдението на АБВ, че до тях не е достигала подписката на БСП за сезиране на Конституционния съд за ратифицирането на договора за заем от 16 млрд. лева, подписан от кабинета "Борисов" и приет при спорни обстоятелства от 43-ото Народно събрание, зам.-председателят на БСП Атанас Мерджанов коментира, че това е „съвършено невярно” и обясни, че  въпросният документ е бил предаден на зам.-председателя на парламентарната група на АБВ Кирил Цочев. „Може би комуникацията вътре в АБВ куца, така че да бъдат така добри и колегиални, да изясняват помежду си кой какви документи получава и кой как отговаря на предявените покани от страна на други парламентарни групи”, допълни Мерджанов. 

 

Изчислете вашият данък с калкулатора на БСП. Той цели да онагледи разликите в данъчното облагане на доходите на физическите лица, каквото е сега, при действащото законодателство с данък от 10%, и онова, което би се получило, ако законопроектът за въвеждането на прогресивното подоходно облагане на БСП Лява България бъде приет.

Калкулатор: www.bsplb.com