Николай Митков: Предлагаме реален диалог с жителите за успешно развитие на община Първомай

Май 18, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1026

„БСП винаги се е водила от дълбокото убеждение, че силното управление се гради на постоянен  и активен диалог с  обществото и това е нашето предложение за едно различно управление на община Първомай”

„БСП винаги се е водила от дълбокото убеждение, че силното управление се гради на постоянен  и активен диалог с  обществото и това е нашето предложение за едно различно управление на община Първомай”. Това заяви  Николай Митков, лидер на социалистите в общината, приемайки номинацията за кмет на БСП. На конференция в неделя социалистите утвърдиха кандидатите за общински съветници и кметове на населените места и  избираха между кандидатурите на Гергана Хубинова и Николай Митков за кмет на община Първомай.  При явен вот, 80 от делегатите гласуваха доверие на лидера на местните социалисти да бъде и кандидатът за кмет, излъчен от БСП.

„БСП ще предложи ясни приоритети и мерки за развитието на общината на тези избори и се надявам те да бъдат приети от общността и да доведат до едно по-различно управление”, заяви още Митков. Той предложи платформа, базирана на  седем приоритета, като сред тях са- повишаване на заетостта и доходите, подобряване качеството на публичните  и административни услуги. Въвеждане на модел за успешно усвояване на средствата от ЕС и не на последно място: постоянно подобряване на физическата среда  на живот – водопровод и канализация, улици, осветление и  зелени площи. „Уверени сме, че в диалог със секторните неправителствени организации, с местния бизнес, с всеки заинтерeсован от доброто развитие  на общината, съвместно ще изградим нейния различен облик”, категоричен е кандидатът за кмет на БСП.

Митков призова местните социалисти да покажат, че  на тези избори, социалистите и  симпатизантите  на лявата идея ще са активните в кампанията и  победители в битката на виждания  и решения за по-доброто бъдеще на община Първомай. „Да обединим усилия и да започнем разговорите още от днес, за да се поздравим с победа”,призова в заключение Николай Митков.

 

Изчислете вашият данък с калкулатора на БСП. Той цели да онагледи разликите в данъчното облагане на доходите на физическите лица, каквото е сега, при действащото законодателство с данък от 10%, и онова, което би се получило, ако законопроектът за въвеждането на прогресивното подоходно облагане на БСП Лява България бъде приет.

Калкулатор: www.bsplb.com