Драгомир Стойнев: БСП е против предлаганата пенсионна реформа

Май 16, 2015 Новини БСП 0 1258

"БСП е против предлаганата от правителството пенсионна реформа"

"БСП е против предлаганата от правителството пенсионна реформа".Това каза на пресконференция в Шумен заместник-председателят на Националния съвет на БСП Драгомир Стойнев.

По думите му социалистическата партия е против увеличаването на стажа и на възрастта за пенсиониране. По повод на здравната реформа Стойнев заяви, че БСП не приема и предлаганата здравна реформа, тъй като тя предвижда само сливане на здравни заведения, вместо в центъра на промените да е пациентът. Той добави, че БСП готви нов план за икономическо развитие на страната.

 

Драгомир Стойнев се срещна със социлисти в Шумен

В рамките на десанта ”Политически диалог 2015” на Националния съвет на БСП зам.-председателят на партията  Драгомир Стойнев участва в събрание на основни партийни организации в град Шумен. 

На срещата Стойнев изрази позицията на БСП против предвижданите от правителството пенсионна и здравни реформи. Той говори и по теми от областите на геополитиката и макроикономиката. Застъпи тезата, че трябва да има повече държава в икономиката.

Драгомир Стойнев и шуменските социалисти обсъдиха и големите енергийните проекти на България, трудностите пред земеделските производители, проблемите на пазара на труда, пенсионното осигуряване, както и  въпроси свързани с предстоящите местни избори.


Изчислете вашият данък с калкулатора на БСП. Той цели да онагледи разликите в данъчното облагане на доходите на физическите лица, каквото е сега, при действащото законодателство с данък от 10%, и онова, което би се получило, ако законопроектът за въвеждането на прогресивното подоходно облагане на БСП Лява България бъде приет.


Калкулатор: www.bsplb.com