Пламен Славов е кандидатът на БСП за кмет на община Карлово

Май 15, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1012

Ефективно и справедливо разходване на  средствата към всички населени места в община Карлово, подобряване на инфраструктурата, социално ангажирана община - това бе в основата на политиките, с които Пламен Славов спечели  гласовете на общинската конференция  на БСП - Карлово  и бе избран да бъде кандидатът  на социалистите  за кмет на  общината

Ефективно и справедливо разходване на  средствата към всички населени места в община Карлово, подобряване на инфраструктурата, социално ангажирана община - това бе в основата на политиките, с които Пламен Славов спечели  гласовете на общинската конференция  на БСП - Карлово  и бе избран да бъде кандидатът  на социалистите  за кмет на  общината.

 Номинациите бяха две – на Манол Манолов, председател на БСП в общината и на Пламен Славов. След като изслушаха представянето на виждания, които да залегнат и в документите на левицата за управление на община Карлово, делегатите одобриха кандидатурата на преподавателя в Пловдивския университет.

„В община  Карлово цари на пръв поглед спокойна политическа обстановка, но уверявам ви, само час след избора на кандидат за кмет от БСП, общината ще се намира в истинска предизборна ситуация”, това каза лидерът на карловските социалисти пред своите съпартийци.  Той припомни, че три поредни избора БСП  е първа политическа сила в общината и всички политически сили и очакват  решенията за предизборната кампания на партията, категоричен бе Манолов.  Той заяви, че това е отговорност и пред членовете и симпатизантите на БСП,  и пред всички жители на общината. „Нашите усилия ще се насочат към обединяването на възможностите ни, с тези на недоволните от настоящото общинско управление политически партии и организации, бизнеса, неправителствени организации и  граждани”, заяви още социалистът.

„Нуждаем се от засилване на ролята на гражданите в нашата община  при обсъждане на важните решения за нейното развитие, както и пълноценно използване на законовите форми за пряко участие на гражданите в местната власт”, каза в допълнение Пламен Славов. Според него само така БСП ще може да получи и подкрепата на жителите на община Карлово, в името на по-доброто управление, в името на отговорна, социална, справедлива политика, в интерес на всички населени места.

Делегатите на конференцията утвърдиха и имената на кандидатите за общински съветници и кметове на населени места за предстоящите местни избори.