Петър Кънев проведе поредица от срещи в Бургас

Мар 29, 2015 БУРГАС Новини БСП 0 666

Поредица от срещи проведе в Бургаска област народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Петър Кънев

Поредица от срещи проведе в Бургаска област народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Петър Кънев. Той разговоря с представители на Съюз на диабетиците в Бургас по тяхна молба и обсъди проблемите на общността им. Подробно разискван бе проблемът с форсиране на работата по Закона за доброволчеството.
 
По покана на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Йоаникий, Петър Кънев посети Сливенска епархия. Коментирани бяха възможностите за разкриване на неделни църковни кухни за хранене бедни хора в епархията. Негово Високопреосвещенство митрополит Йоаникий благослови начинанието и изрази увереността си, че то ще бъде от голяма полза за нуждаещите се.
 
В Бургас Петър Кънев проведе среща с членове на дамския бизнес клуб към Бургаска търговско - промишлена палата. Поводът бе желанието на бизнесдамите да чуят от първа ръка информация за инициативите, които икономическата комисия и лично нейният председател предприемат за съживяване на бизнеса в България. Депутатът разказа подробности за дискусиите в комисиите в Народното събрание, както и за срещите си с представители от различни сфери на бизнеса. Той отчете подробно и своята дейност като депутат от 2- ри МИР - Бургас и сподели подробности относно готвени от него предложения. Председателят на палатата инж. Цанко Иванов приветства госта. По време на разговора той сподели безпокойството си, че безработицата сред младите жени под тридесет годишна възраст е тревожно голяма. Дамите от бизнесклуба направиха сериозна заявка за активно участие в предложения за законодателни инициативи. 
 
Народният представител участва и в среща – разговор, организирана в бургаския квартала Сарафово от представители на Младежко обединение в БСП.